Chem-Dry Antwerpen

Turnhousebaan 492

2110 Wijnegem

T. +32 (0)3 366 34 27
M. +32 (0)471 47 92 64

Kwaliteitsbeleid

Een belangrijk onderdeel van de visie van Chem-Dry is kwaliteit. Kwaliteit in zowel het reinigen zelf, maar ook  in de service voor onze klanten. Chem-Dry kijkt dus niet alleen naar het behaalde reinigingsresultaat, maar ook naar uw tevredenheid. U als klant bent immers de beste maatstaf om te bepalen of onze dienstverlening goed is geweest.

Als landelijke organisatie hecht Chem-Dry ook veel waarde aan kwaliteit in bedrijfsvoering. Daarom zijn veel ondernemers van Chem-Dry, waaronder ook het hoofdkantoor, ISO 9001:2008 gecertificeerd. Deze ISO certificering wil zeggen dat Chem-Dry is gericht op het leveren van een continu hoge kwaliteit en grote klanttevredenheid, in zowel de uitvoering als de nazorg en dat de organisatie continu zoekt naar mogelijkheden om te verbeteren. Dit alles is vastgelegd in het Chem-Dry kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem wordt periodiek door bevoegde externe auditors getoetst.

Om voor u als klant vooraf goed te weten waar u aan toe bent, heeft Chem-Dry algemene leveringsvoorwaarden opgesteld en depenoneerd bij de KvK. U kunt de voorwaarden ook downloaden.